Wedstrijd voor clubs

Clubs die zich engageren in de eigen werking en naar hun leden maken kans op mooie prijzen!
Van Vlaanderen een veilige, aangename en propere fietsregio maken om te genieten van onze ritten, dat doen we beter samen. We vragen alle wielerclubs, aangesloten bij Cycling Vlaanderen, bij de Vlaamse Wielrijdersbond én in een ander of los verband om de community die Fiets Wijs! actief uitdraagt  zo groot mogelijk te maken in Vlaanderen.

1) De club die de meeste leden enthousiast krijgt om het charter mee te ondertekenen wint een set wieleroutfits van Bioracer (voor max. 50 pers, afhankelijk van het aantal leden van de club)

  • Zet als club in op het engageren van al je leden. Onderteken als club het charter Fiets Wijs! op www.fietswijs.be/clubs en daag daarna al je leden uit om hetzelfde te doen.

  • Zet Fiets Wijs! dit voorjaar mee in de kijker in de communicatie naar je leden, draag het charter in de praktijk mee uit tijdens ritten, enz.

2) De club die ons toont op een actieve, originele, bijzondere manier in te zetten op verkeersveilig fietsen maakt kan op een mooi pakket veiligheidskledij en -accessoires voor sporters van Wowow.

  • Zetten jullie veilig fietsen in het bijzonder in de praktijk tijdens trainingen, tochten, evenementen? Ga je erg zichtbaar de weg op? Geef je vorming aan je leden? Laat het ons zien en vertel het ons. Post je foto op de facebookpagina van Fiets Wijs!: #FietsWijs! #veiligfietsen. Je mag ook mailen naar pieter@fietswijs.be. Vermeld zeker je clubnaam en geef een beetje uitleg. Inspireer zo anderen met jullie enthousiasme.

3) De club met de gouden tip voor andere clubs, de club die ons toont doorheen de hele werking Fiets Wijs! zoveel mogelijk in de praktijk om te zetten, maakt kans op een training op de piste van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent (2u, max. 25 pers).

  • Toon ons als club, of je nu veel of weinig leden telt, je engagement en ga aan de slag met de tips op www.fietswijs.be/clubs! Wij volgen wat je als club invult op je clubpagina op www.fietwijs.be goed op. Maar bijzondere inspanningen mag je ook mailen naar pieter@fietswijs.be.

Timing: 25 februari - 25 mei 2017

De winnaars worden op 1 juni gecontacteerd en mogen hun prijs in ontvangst nemen uit handen van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois tijdens de Fiets Wijs!-classic op maandag 5 juni in Tielt.

Hier lees je het volledige wedstrijdreglement.