Verslag Fiets Wijs! Classic

Op pinkstermaandag 5 juni ging in Tielt de 3de editie van de Fiets Wijs!-classic door. 

De wind maakte het een uitdagende tocht over een aantal prachtige hellingen van de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines. Ondanks een stevige bries bleef het echter de hele dag droog en aangenaam warm wat leidde tot een gezellige après bike op de terreinen van Bouwservice Van Hulle in Tielt. 

Niet minder dan 1000 deelnemers fietsten wijs over de verschillende afstanden. Na de tocht mochten we veel positieve commentaar ontvangen over het parcours. Alle credits daarvoor gaan naar WTC Tielt Sportief dat de praktische uitwerking van de tocht voor zijn rekening nam. Chapeau mannen! (en vrouwen!)

Naast een uitdagend en pittoresk parcours waren er ook een aantal goede bevoorradingen voorzien, wij kregen onder andere complimenten over de sportrepen en over de fantastische verse rijsttaart die aangeboden werd op de bevoorradingen. Na aankomst was er dan nog mogelijk tot het verorberen van een lekkere pastamaaltijd of hotdog vergezeld van een Tieltse Poes, een lokaal biertje dat op heel wat bijval kon rekenen. 

's ochtends kwamen enkele winnaars van de wedstrijden langs voor een kleine prijsuitreiking. Jammergenoeg moest Minister-President Bourgeois om persoonlijke redenen verstek geven. Hieronder staan er wat foto's ... 

 

 

Verslag Fiets Wijs! Classic

Delen op:

« Terug naar overzicht